Hinnasto

 

ALV 0%

 

1h Yhden kameran stream. Alkaen 350€

Kuvaus yhdellä kameralla ja äänitys 1-2 mikrofonilla. Tähän pakettiin ei ole mahdollista lisätä kameroita eikä tietokoneen kuvaa.

 

1h Stream. Alkaen 750€

2h Stream. Alkaen 810€

4h Stream. Alkaen 970€

8h Stream. Alkaen 1290

 

Grafiikkapaketti alkaen 150€

Tuotantopalvelut 50€/h

 

 

Stream alkaen-hinnan sisältö

Ohjaajan, kameran ja kuvaajan. Äänitys headset-mikrofonilla tai tilan äänentoistosta. Tietokoneen kuvan tallennus. Esim. PowerPoint. Laitteet videon reaaliaikaiseen leikkaamiseen, tallentamiseen ja streamaamiseen internettiin. Kaapelointi kameroiden ja mikserin välillä aina 40m asti.

 

Matkakorvaukset Pirkanmaan alueella sisältyvät hintaan. Matkakorvaukset Pirkanmaan alueen ulkopuolelle sovitaan erikseen.

 

Voimme myös tallentaa videon ilman videostreamausta. Valmis tallenne toimitetaan latauslinkkinä ja sen toimitusaika on n. 2pv.

 

Huomioithan, että peruspaketin hinta ei sisällä äänentoistoa eikä valaisua.

 

Lisäkamerat

Laitteistoomme on mahdollista kytkeä yhteensä 4 kameraa ja 4 muuta kuvalähdettä kuten tietokoneita, bluray-soittimia tms.

 

Grafiikkapaketti

Sisältää logon muokkaamisen tilaajan toimittamista materiaaleista videoon sopivaan muotoon. Sekä nimigrafiikat joita voidaan käyttää esimerkiksi puhujien esittelyyn.

 

Tekijänoikeudet

Tekijäinoikeuskorvaukset mm. musiikista eivät sisälly pakettihintaan. Tekijänoikeuksien selvitystyöstä veloitamme tuotantopalvelujen hinnan, jonka lisäksi veloitamme tekijänoikeuskulut.

 

Mitä streamaus vaatii tapahtuman järjestäjältä?

www.videostreamtampere.fi

 

Tapahtuman järjestäjän tulee ottaa huomioon videoinnin tarpeet ja järjestää seuraavat kohdat.

 

Internetyhteys

Videon streamausta varten tarvitsemme internetyhteyden ethernet-kaapelilla. Järjestäjän tulee varmistaa, että internetyhteys on saatavilla, yhteyden nopeus on vähintään 5Mbps ja yhteys on avoin ilman erillisiä kirjautumisia.

Tarvittaessa voimme käyttää streamaukseen langatonta mobiiliverkkoa. Emme kuitenkaan pysty takaamaan mobiiliyhteyden toimivuutta.

 

Tilantarve

Kuvaaja ja kamera tarvitsevat lattialta n. 1.5m2 tilaa. Huomioithan, että kuvaaja saattaa estää hänen takanaan olevien ihmisten näkyvyyttä esiintymislavalle. Jokainen lisäkamera tarvitsee oman 1.5m2 tilan.

 

Videon ohjaus- ja streamauspiste tarvitsee tuolin ja pöydän, jonka koko on vähintään
120cm x 60cm. Ohjauspisteen suositeltu sijoituspaikka on huoneen perällä. Jos tämä ei ole mahdollista voidaan ohjauspiste sijoittaa myös sivuille tai vaikka esiintymislavan taakse. Ohjauspiste tulisi kuitenkin sijaita mahdollisimman kaukana äänentoiston kaiuttimista.

 

Etäisyydet

Käyttämämme videokaapelit mahdollistavat enintään 40m etäisyyden kameran ja ohjauspisteen välille. Sama 40m raja koskee powerpoint-tietokoneen ja ohjauspisteen välistä etäisyyttä.

 

Tuotantopalvelut

Haluatko jättää käytännön asioiden huolehtimisen meille? Toteutamme tuotannon suunnittelua tuntityönä. Katso: Tuotantopalveluhinta. Oletko järjestämässä isoa tapahtumaa? Kysy tarjousta isommista kokonaisuuksista.